Sveriges mest erfarna hårklinik

När du kommer på en konsultation hos oss på Akacia Medical så använder vi oss av en mikrokamera för att kunna detaljstudera patientens hårsäckar (graft) och analysera din nuvarande hårväxtstatus. Denna mikrokamera ser inpå hårsäckarna och låter oss observera tecken på framtida hårväxt och håravfall. Detta är inget ögat kan se, faktum är att en patient ofta har håravfall långt innan det blir märkbart för en själv.

 

Med en mikrokamera kan vi gå till roten av problemet med ditt håravfall.

Med hjälp av Microkamera jämför vi nackområdet, detta är ett område där vi är genetiskt kodade att inte tappa hår jämförelsevis med andra delar av skalpen. Om det växer 3 hårstrån per hårsäck i nackområdet men på huvudet är det endast ett hårstrå i varje hårsäck (graft) så kan vi förstå hur håravfallet fortlöper.

Med Mikrokameran kan vi se hur tjocka hårstråna är och detta kan vi se på storbild på en dataskärm. Detta är en viktig del i en konsultation för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning av håravfallets omfattning och för att ställa en diagnos. Därefter kan vi föreslå en passande behandling.

 

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical