Permanent hårborttagning med laser i Stockhom

Vi på Akacia Medical är stolta över att kunna erbjuda det absolut senaste inom permanent hårborttagning med laser i Stockholm. Soprano ICE Platinum behandlar oönskad hårväxt på tre djup för att kunna ge en komplett och effektiv laser hårborttagning behandling på alla hud- och hårtyper som är permanent. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Det innebär att du både spar tid och pengar när du väljer den mest effektivaste lasern på marknaden.

Tre teknologier i en, för ett permanent resultat

Den ständiga kampen att bli av med oönskad hårväxt kan vara en lång process. Många metoder som vaxning och epilering kan vara tidskrävande, smärtsamma och inte ge det resultat man önskat sig, så varför inte testa hårborttagning med laser?

 

Marknadens mest effektiva permanent laser hårborttagning

 • ALMA lasers Usa är utsedd till en av världens bästa hårborttagnings laser
 • Den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger
 • Soprano Ice Platinum behandlar oönskat hår på flera nivåer vilket ger optimala resultat på ett säkert & snabbt sätt
 • Det är den enda kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är praktiskt taget smärtfri
 • Du spar pengar då är 30 % mer effektiv mot andra lasrar på marknaden

Vanliga områden att behandla med laser hårborttagning:

 • Permanent hårborttagning ansikte
 • Rygg
 • Armar, ben
 • Bikinilinje

Kom gärna nyrakad inför din behandling.

Soprano Ice Platinum teknologin

 • Varje hårfollikel innehåller tre anatomiska strukturer och kan växa från olika djup i huden. Soprano Ice Platinum kombinerar de tre mest effektiva våglängderna för hårborttagning vilket gör att vi kan behandla alla strukturer och djup.
 • Olika hår- och hudtyper svarar bäst på olika laservåglängder. Soprano Ice Platinum arbetar med YAG, Diod och Alexandrit vilket gör att vi kan erbjuda alla hår- och hudtyper en optimal hårborttagningsbehandling.
 • SHR teknologi värmer gradvis upp huden till en temperatur som skadar hårfollikeln och förebygger håret från att växa ut igen.
 • “Sweeping in motion” tekniken gör att lasern ständigt är i rörelse vilket säkerställer behandling av hela området.
 • Soprano Ice Platinum har inbyggt kylsystem som förebygger eventuella bränningar och möjliggör en skonsam och smärtfri behandling.

Soprano Ice Platinum


Soprano ICE Platinum innehåller Almas SHR metod, säker och bekväm hårborttagning. Snarare än att utsätta hårsäckar till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden, SHR fungerar genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker skada på den omgivande vävnaden.

En hög repetitionshastighet av korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motionTM teknik för att flytta applikatorn upprepade gånger under behandlingsområdet garanterar full täckning medan ICETM tech kyler huden utanpå förhindra ytliga brännskador och gör det möjligt för praktiskt taget smärtfri men mycket effektiv hårborttagning.

SHR In-Motion

Här kan du se våra priser på behandlingarna

faq 

Laser hårborttagning Vs IPL

Många tycker att Laser och IPL är samma sak, här är några av de viktigaste skillnaderna och varför laser är effektivare som hårborttagningsmetod.

Sopran Ice laser är effektivare än IPL, så du behöver därför färre behandlingar. Soprano Ice lasern är säkrare än IPL på grund av dess smalare spektrum som specifikt riktar sig mot hårrötter och minskar risken för den omgivande huden.

Bekvämare, den nya ICE-applikatorn kyler huden genom att integrera många kylpumpar inom applikatorn. Kombinerat med safir spetsen för kontakt kylning är behandlingar praktiskt taget smärtfria.

 

Certifiering

Soprano ICE Platinium har godkännanden av allra högsta klass med b.l.a Medical CE samt ( USA ) FDA godkännande.Certification