Sveriges mest erfarna hårklinik

HÅRBORTTAGNING MED LASER

Vi på Akacia Medical är stolta över att kunna erbjuda det absolut senaste inom permanent hårborttagning med laser i Stockholm. Soprano ICE titanium som är marknadens allra bästa lasermaskin för hårborttagning världen över!

En av de främsta fördelarna med Soprano Ice Titanium-lasern är att den använder en kombination av tekniker för att ta bort hår, vilket gör behandlingen både snabbare och mer bekväm. Lasern använder också en kylningsteknik som minskar smärta och obehag, vilket gör att behandlingen är lättare att genomföra jämfört med andra typer av laserbehandlingar.

En annan fördel med Soprano Ice Titanium är att det fungerar på alla hudtyper och hårfärger. Detta är möjligt tack vare att lasern har olika våglängder som kan anpassas för att behandla olika hudtyper och hårfärger. Tidigare var det svårt att behandla personer med mörkare hudtyper eller ljusare hår, men med Soprano Ice Titanium kan man nu behandla alla.

 

VANLIGA OMRÅDEN ATT BEHANDLA MED LASER HÅRBORTTAGNING:

  • Permanent hårborttagning ansikte
  • Rygg
  • Armar, ben
  • Bikinilinje

Kom gärna nyrakad inför din behandling.

https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/03/Soprano-Titanium@2x-min-300x400.png

Soprano Ice Titanium-lasern är också mycket effektiv när det gäller att ta bort hår permanent. Efter att ha genomgått ett antal behandlingar kan man förvänta sig att hårminskningen kommer att vara permanent och att håret kommer att växa ut mycket långsammare.

Slutligen är Soprano Ice Titanium en mycket säker och pålitlig laserapparat som används av många professionella i skönhetsindustrin. Lasern har utformats för att vara så säker som möjligt och har genomgått omfattande kliniska tester för att säkerställa att den är säker och effektiv att använda.

Sammanfattningsvis är Soprano Ice Titanium en av de mest effektiva laserapparaterna för hårborttagning som finns tillgängliga på marknaden idag. Den är snabb, bekväm, säker och effektiv för alla hudtyper och hårfärger. Om du överväger hårborttagning med laser kan Soprano Ice Titanium vara ett utmärkt val för dig.

LASER HÅRBORTTAGNING VS IPL

Soprano Ice Titanium laser och IPL (Intense Pulsed Light) är två olika teknologier som används för hårborttagning. Här är några av de viktigaste skillnaderna mellan de två:

  1. Precision: Soprano Ice Titanium laser riktar in sig på hårsäckarna med hög precision, medan IPL riktar in sig på ett bredare område av huden. Detta innebär att lasern är mer effektiv på att selektivt förstöra hårsäckarna, medan IPL kan påverka den omgivande huden.
  2. Effektivitet: Soprano Ice Titanium-lasern är mer effektiv än IPL på grund av dess högre effekt och större precision. Den kan behandla ett större antal hårsäckar på kortare tid och kan ta bort hår permanent med färre behandlingar jämfört med IPL.
  3. Smärta: Soprano Ice Titanium-lasern har en inbyggd kylteknologi som minskar obehag och smärta under behandlingen. IPL kan vara mer smärtsamt på grund av att det kan påverka den omgivande huden.
  4. Hudtyper: Soprano Ice Titanium-lasern är lämplig för alla hudtyper, inklusive mörkare hud, medan IPL kan ha begränsningar för mörkare hudtyper.
  5. Behandlingsområden: Soprano Ice Titanium-lasern kan användas på alla områden av kroppen, medan IPL är mer begränsat till större områden som ben och rygg.

Sammanfattningsvis är Soprano Ice Titanium-lasern mer effektiv, mer skonsam och lämplig för fler hudtyper och behandlingsområden än IPL.

 

CERTIFIERING

Soprano ICE titanium har godkännanden av allra högsta klass med b.l.a Medical CE samt ( USA ) FDA godkännande.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical