Sveriges mest erfarna hårklinik

Vanliga reaktioner

Tankar som är vanliga är: inbillar jag mig eller har mitt hår blivit tunnare? Känslor som: hur ställer jag mig inför håravfall?  är det verkligen ett problem? Ofta gör man en observation av håravfall i handfatet och duschen. Tankar som: är det en normal mängd hår att tappa?

Förnekelse

Undviker att tänka på problemet och låtsas att det inte finns, tankar som “det löser sig” och “jag kommer sluta tappa hår”

 

Panik och rädsla

Du börjar få panik, du blir orolig att något kan vara fel med dig.

Accepterandet

Du börjar acceptera att det är ett problem och att du bör titta på det djupare. Du börjar söka på nätet på orsakerna till håravfall, dina symptom och vad som kan göras för att förhindra det.

Motiverande

Aktivt sökande för en lösning, det finns en uppsjö av behandlingar att välja på och det är bra att tänka långsiktigt. Du bokar ett besök på en hårklinik för att aktivt göra något åt det innan det blir värre, som många andra har du säkert provat en hemmabehandling först som inte hjälpt.

Läs gärna mer om håravfall för att få mer kött på benen. Är du orolig över om du har håravfall så kan vi analysera din hårbotten med en mikrokamera för se det som ögat kan se.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical