Sveriges mest erfarna hårklinik
//www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/revslider/main-slider/Mitt-projekt-6.png

Oxyhelp syrebehandling

Syre hjälper kroppen att påskynda dom självläkande egenskaper vi har i kroppen. De allra flesta av våra hälsoproblem orsakas av försämrad syrenivå i cellerna, men genom att öka tillströmningen av syre till blodet kan man påskynda återhämtningen kraftigt och vårt naturliga immunsystem kan läka, förbättra välbefinnandet, ge energi och öka konditionen. Syrebehandling med Oxy Help innebär att man andas rent syre inuti en kammare med ett ökat atmosfärstryck (upp till 3 gånger högre än normalt tryck) detta för att förbättra kroppens naturligt helande förmågor.

https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/09/oxyhelp-inuti-1000x600.jpg

INUTI OXYHELPS SYREKAMMARE

Syre krävs för en stabil cellmetabolism, Syrekammaren har en växande mängd forskning och medicinska referenser och är en mycket populär behandling av kändisar bland annat som en anti-ageing behandling. Den är också effektiv bland professionella idrottare för att påskynda läkningsprocessen av skador samt för krigsveteraner som behöver lindra kroniska symptom eller för att lindra en traumatisk hjärnskada.

FÖRDELAR MED OXYHELP SYREBEHANDLING:

 •     Optimering av mikrocirkulationen
 •     Aktivering och förbättring av lymfsystemet
 •     Aktivering av dräneringssystem för att eliminera toxiner
 •    Oxygenering av perifera vävnader
 •    Förbättring av övergripande blodsystems cirkulation
 •    Förbättring av hjärtfunktioner
 •    Osteo-artikulär och muskulös systemförbättring
 •   Antiinflammatorisk effekt på subkutant fett
 •   Påskyndar återhämtningsprocessen för patienter efter operation
 •   Väletablerad behandling för dekompressionssjukdom
 •   Påskyndar läkningstiden för mindre och större idrottsskador
 •   Snabbare återhämtning efter träning och intensiva professionella sporter.

ÖKA DIN ENERGI OCH FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA MED SYREBEHANDLING

Att våra kroppar är beroende av syre för att kunna fungera är ingen hemlighet, och det är när vi får brist på syretillförseln i blodet som vi kan få allvarliga konsekvenser för vår hälsa. Bland annat kan detta orsaka minskat blodflöde, för tidigt åldrande, håret tunnas ur och vårt minne kan påverkas.

Luften vi andas innehåller volymer av cirka 20,9% syre, 78% kväve och små mängder argon, koldioxid, neon, helium och väte. Andningsluften vi andas innehåller syrepartiklar som rör sig från våra lungor in i de röda blodkropparna i vårt blodomlopp. Under normala förhållanden absorberar celler endast 25% syre i sina mitokondrier-våra cellers krafthus-som omvandlar syre och näringsämnen till ATP (Adenosintrifosfat), den högenergimolekyl som lagrar och ger vår kropp nog med energi att fungera. Denna process kallas aerob andning, den främsta anledningen till att vi andas syre.

Inuti en hyperbar syrekammare tvingar man syret in i våra lungor, blodomlopp och celler för att öka absorptionshastigheten i cellerna. Mer syre tillför mitokondrier, vilket ökar produktionen av energi. Syrekammaren fungerar i många olika områden där mediciner är ineffektiva. Livskvalitén ökar avsevärt med hjälp av syrebehandlingen och den lämpar sig för alla oavsett ålder. En syrebehandling är av värde för patienter som har ett tillstånd där det råder brist på syre men kan med fördel göras utan sjukdomstillstånd. Patienter med tillstånd som stroke, kronisk trötthet, pares etc. har alla visat drastiska förändringar. Med oxyhelp kommer du att känna dig starkare, friskare, mer energisk och fri från smärta.

Syrebehandlingen är en kumulativ behandling och antalet behandlingstillfällen styrs av ditt tillstånd. Du kan boka sessioner som du själv önskar, men utifrån tillverkarens protokoll är det med fördel att slutföra dina 5 första sessioner inom 5–7 dagar för bästa resultat.  Men i slutändan är det du som känner din kropp allra bäst och vi hjälper dig att schemalägga dina behandlingar utifrån vad du tycker är lämpligt för dig och din situation.

Se vår prislista för exakta priser på våra behandlingar.

Boka kostnadsfri konsultation
Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical