Sveriges mest erfarna hårklinik
FUT/Strip vs FUE

FUE hårtransplantationer är förstahandsalternativet hos de moderna hårklikerna i Sverige. FUT anses vara en gammal metod, vissa kliniker utför fortfarande FUT i Sverige.FUT/Strip operationen kallas även för en “remsoperation” dådet kirurgiskt avlägsnas en remsa av hårbotten från givarområdet. Därefter avlägsnas hårsäckarna från remsan för att sedan transplanteras.

FUT vs FUE

medför en betydligt större påfrestning för patienten då det innebär klassik kirurgi med skalpeller.Båda metoderna ger givetvis nytt hår på dom kala områdena men antal hårsäckar som kan transplanterat minskar avsevärt med FUT samt att läkningstiden blir betydligt mer påtaglig för patienten, då det har skurits bort en större flik hud på bakhuvudet innebär det även ofta ett stort ärr. Vi möter på en del patienter genomfört FUT operation och vissa har mindre fina ärr i nacken, det är något vi inte behöver tänka på idag.Vi kan hjälpa patienter genom att fylla i ärren med nya hårsäckar med hjälp av en FUE hårtransplantation.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical