Sveriges mest erfarna hårklinik

Före & efter bilder

Vi är stolta över att vara ledande inom hårtransplantationer och hjälpa våra kunder att återfå det förtroende de förtjänar. Här på vår sida visar vi upp de fantastiska resultat som våra skickliga kirurger har åstadkommit genom skräddarsydda behandlingar.

Vi förstår hur viktigt det är att kunna se konkreta resultat innan man beslutar sig för en hårtransplantation. Därför har vi samlat ett omfattande galleri med före- och efter-bilder från verkliga patienter som har genomgått våra procedurer.

Genom att bläddra igenom dessa bilder får du en bättre förståelse för den transformation som är möjlig genom våra avancerade tekniker. Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga experter strävar alltid efter att skapa naturliga och långvariga resultat. Varje hårtransplantation är unik och anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar med den senaste teknologin och modernaste metoder för att säkerställa en bekväm och smidig upplevelse för våra kunder. Vi hoppas att våra före- och efter-bilder ger dig inspiration och förtroende för att ta steget mot ett liv med ökad självförtroende och glädje.

Om du har några frågor eller vill boka en kostnadsfri konsultation är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot ett fylligare och naturligt hår!

6770 6771

Patient 2300 hårsäckar

6766 6767

Patient 3500 hårsäckar

6764 6765

Patient 3600 hårsäckar

6777 6778

Patient 2500 hårsäckar

6780 6781

Patient brännskada 3300 hårsäckar

6782 6783

Patient 2000 hårsäckar

6784 6785

Patient 3500 hårsäckar

Upptäck Akacia Medicals inspirerande patientvideor! Här får du se verkliga berättelser från nöjda kunder som har genomgått våra framgångsrika hårtransplantationer.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical