Sveriges mest erfarna hårklinik

MESOTERAPI

Mesoterapi är en behandling som  kan användas mot håravfall. Vid håravfall injiceras en kombination av vitaminer, mineraler och aminosyror i hårbotten för att stimulera hårväxt och förbättra hårets hälsa.

Behandlingen utförs av oss på Akacia medical där en erfaren och utbildad behandlare injicerar de aktiva ingredienserna i hårbotten med små nålar. Antalet injektioner och behandlingstid varierar beroende på patientens specifika behov och graden av håravfall.

Mesoterapibehandling mot håravfall fungerar genom att öka blodcirkulationen i hårbotten, vilket ger hårsäckarna mer näring och syre. Detta kan bidra till att återuppliva hårsäckarna och stimulera ny hårväxt. Behandlingen kan också hjälpa till att minska inflammation och irritation i hårbotten, vilket kan bidra till att förhindra ytterligare håravfall.

Det är viktigt att notera att mesoterapi inte är en snabb lösning för håravfall, utan snarare en gradvis process som kan ta flera månader för att ge märkbara resultat. För att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att kombinera mesoterapi med en hälsosam livsstil och en sund hårvårdsrutin.

Precis som med alla medicinska behandlingar finns det risker och biverkningar med mesoterapi mot håravfall. Biverkningarna kan inkludera svullnad, rodnad, smärta och obehag i injektionsområdet. Det är viktigt att diskutera alla risker och biverkningar med oss innan behandlingen påbörjas.

Sammanfattningsvis kan mesoterapi vara en effektiv behandling för att behandla håravfall och främja hårväxt. Vi på Akacia medical kan garantera att behandlingen utförs på ett säkert och effektivt sätt så att du som patient kan känna dig trygg med din behandling.

 effektiv icke-kirurgisk behandling mot håravfall som leder till tjockare och vitalare hår

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical