Sveriges mest erfarna hårklinik

Vi är en klinik som har funnits i Sverige sedan 2011. Vi kom hit när vi såg och upplevde att det fanns ett glapp mellan patienter och kliniker. Flera parametrar spelade in:

1. Det var väldigt dyrt att genomföra en hårtransplantation i Sverige.

2. Kvaliteten var inte jämförbar med de bästa i världen.

3. Garantier som var godtyckliga.

4. Patientkontakten uppfyllde inte patienternas behov.

Vi tyckte att det inte skulle behöva kosta så mycket med tanke på den kvalitet som patienterna fick.

Vi menade att vi skulle kunna erbjuda hårtransplantationer till under halva priset utan att tumma på kvaliteten samt dubbla antalet hårsäckar som transplanterades av de andra klinikerna i Sverige.

Att hitta ett operationsteam som genomför hårtransplantationer i världsklass var inte lätt, men "den som söker, hen finner!". Mitt mål har alltid varit att bli bäst oavsett vad jag gör.

Vi är väldigt ärliga när det kommer till garantikonsultationer. Om patienten inte upplever att de har fått förväntat resultat är det ganska enkelt att göra en bedömning genom att skanna hårbotten och räkna antal transplanterade hårsäckar. Att vara transparent och göra en bedömning tillsammans med patienten är viktigt när det kommer till förtroende.

Jag och min personal ska vara tillgängliga för våra patienter, både före, under och efter operationen. Det dyker upp frågor som patienter behöver få svar på, och vi ska alltid kunna nås av våra patienter!

Eftersom jag själv har genomfört en transplantation så försöker vi att alltid ge allt det som jag saknade. Det jag inte fick försöker jag ge till våra patienter.

https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/07/Firo-Esmer-1-600x800.jpg
Firo Esmer

Verkställande direktör

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical