Om Akacia Medical

Akacia Medical bildades 2001 och har i många år hjälpt tusentals patienter att få nytt tjockare hår på vår hårtransplantation klinik. Dom första åren fanns kliniken i Turkiet men i oktober 2011 öppnade vi även en filial i Sverige. Detta för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på hårtransplantationer  utan att tumma kvaliteten även i Sverige, då vi såg att priserna var väldigt höga och det har gjort oss till pionjärer genom att vi var först att kunna erbjuda hårtransplantationer till priser människor faktiskt har råd med. Genom åren har vi fått med oss ovärderliga kunskaper kring hur man transplantera hår med absolut bästa resultat.

Juni 2014 flyttade vi in till Läkarhuset i Vällingby. Efter 6 år i Vällingby har vi nu flyttat in till vår nya toppmoderna klinik i Alvik i Stockholm. Vårt operationsteam  har lång erfarenhet av hårtransplantationer och tillsammans har vi utfört fler än 10 000 operationer.

 

  • Ingen i Sverige kan konkurrera med oss om erfarenhet.
  • Akacia Medical är oberoende part som förmedlar och även ser till att upprätthålla patienträttigheter.
  • Vi har som standard att använda verktyg på 0,6 mm när vi avlägsnar hårsäckarna, det är mindre än branschstandard som är på 0,9 mm.
  • Det ger än tätare placering på hårsäckarna och förkortad läkningsprocess.
  • Vi skräddarsyr varje behandling efter patientens behov och önskemål.
  • Vi lämnar alltid garanti på våra hårtransplantationer!

Vi förstår att många människor vill återfå sitt hår och kunna ha olika frisyrer och det ligger till grund till varför vi startade denna klinik och vi hoppas kunna få hjälpa dig med ditt hår.

– Det är alla människors rätt att få behålla sitt hår eller att ha råd att genomföra en hårtransplantation, säger Firo som är verksamhets chef på Akacia Medical.