Sveriges mest erfarna hårklinik

HÅRTRANSPLANTATION 

Hårtransplantation hos Akacia Medical – Din Resa till Naturligt Fylligt Hår

Hos Akacia Medical är vi här för att hjälpa dig att återfå ditt fylliga hår och din naturliga look. Trött på att kämpa med håravfall? Med vår avancerade hårtransplantationsteknik kan du återuppleva ditt tidigare hår och känna dig mer självsäker.

https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/05/177493426_l_normal_none-scaled-750x600.jpg

Din resa till ett fylligare hår

  • Kostnadsfri konsultation: Din resa börjar med en kostnadsfri konsultation. Här diskuterar vi dina behov, önskemål och förväntningar. Vi kan hålla konsultationer i våra kliniker i Stockholm och Göteborg, samt via telefon eller videosamtal för din bekvämlighet
  • Personlig planering: Våra experter skapar en skräddarsydd behandlingsplan som är anpassad efter dina unika förutsättningar och mål. Vi ser till att du känner dig trygg och välinformerad innan du fattar beslutet att gå vidare.
  • Hårtransplantation med den senaste tekniken: På operationsdagen använder vi FUE-metoden (Follicular Unit Extraction), en modern teknik som säkerställer minimal påverkan på din hårbotten och snabbare läkning. Varje hårsäck placeras noggrant för att återskapa en naturlig hårlinje och ett fylligare hår.
  • Eftervård och uppföljning: Vår service fortsätter efter operationen med noggrann eftervård och uppföljning. Vi erbjuder kontinuerlig support och rekommenderar trombocytbehandlingar för att optimera hårväxten. Du kommer att se resultat redan efter 3–4 månader, med det slutliga resultatet synligt efter 12 månader.

Hårtransplantation är den enda permanenta metoden för att få ytterligare hårväxt! För att få ett bra resultat bör patienten ha ett bra givarområde.

Inspirerande hårtransplantations resultat

Se vår fantastiska video där vi presenterar 10 imponerande hårtransplantationer utförda av Akacia Medical. Följ med när Simon Näckborn från Akacia Medical introducerar oss för en rad olika patienter - från välkända YouTubers som Joakim Lundell och Rasmus "Konstiga Bloggen", till TV-profiler som Alexander D Rosso och patienter som har rest långa sträckor från olika länder för att få behandling hos oss. Det är en inspirerande resa som visar hur hårt arbete och expertis kan förvandla liv och återställa självförtroendet hos våra patienter.

Se alla våra filmer här

Erfarenhet och teknisk expertis

Vår hårklinik har utfört över 10 000 framgångsrika operationer sedan 2011. Vi är stolta över våra läkare och kirurger som har omfattande erfarenhet och specialiserad kompetens inom hårtransplantationer. Genom att använda den senaste teknologin och metoderna säkerställer vi högsta möjliga kvalitet och precision i varje ingrepp.

Positiva resultat och naturlig skönhet

Vid en hårtransplantation hos oss fokuserar vi på att återskapa en naturlig hårlinje och ett harmoniskt resultat. Genom att flytta hårsäckar från områden där håret är genetiskt programmerade att inte falla ut till områden där det behövs mest, skapar vi en naturlig och varaktig hårtäthet. Detta förbättrar inte bara ditt utseende utan också ditt välbefinnande.

Skriftlig garanti och kundnöjdhet

Din tillfredsställelse och naturliga look är vår högsta prioritet. Vi erbjuder en skriftlig garanti på alla våra hårtransplantationer och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med vår erfarenhet och precision uppnår vi hög överlevnad av de transplanterade hårsäckarna.

Kundvård och bekvämlighet

Vi sätter alltid våra patienters välbefinnande och tillfredsställelse i första hand. Från den första konsultationen till eftervården strävar vi efter att erbjuda en personlig och professionell upplevelse. Vi vill att du ska känna dig helt bekväm och informerad genom hela din resa.

Din Hårtransplantation hos Akacia Medical

  • Erfarenhet och expertis: Våra läkare har utfört över 10 000 operationer sedan 2011.
  • Skriftlig garanti: Vi erbjuder alltid en skriftlig garanti på våra hårtransplantationer.
  • Avancerad teknik: Vi använder den senaste teknologin, inklusive FUE-metoden, för bästa resultat.
  • Personlig uppföljning: Vi erbjuder kontinuerlig eftervård och uppföljning för att säkerställa att du är nöjd med ditt resultat.

Flexibla konsultationer

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att bedöma dina individuella förutsättningar. Kliniken är baserad i Stockholm men erbjuder även konsultationer i Göteborg samt via telefon, videosamtal eller mejl. Det är först efter en konsultation som priset för hårtransplantation och förväntat resultat kan diskuteras.

 

Priset på en hårtransplantation ligger på mellan 34 000 SEK och 65 000 SEK för en behandling. Se våra priser

Boka kostnadsfri konsultation
Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical