Sveriges mest erfarna hårklinik

Hårtransplantations Podden

En Podd av Calle och Niklas

Calle & Niklas gjorde i November 2019 varsin Hårtransplantation på Akacia Medical.

I “Hårtransplantations Podden” berättar dom om hela sin “hårresa”.

Du hittar podden på Spotify, Acast, Podcaster eller här på Akacia Medical’s hemsida.

Alla män drabbas någon gång under livet av manligt håravfall. För många män kan det kännas extremt jobbigt och ångestfyllt att tappa hår och det är inte alltid lätt att veta vart man ska vända sig för tröst och hjälp.

I den här podden får du som lyssnar följa oss (Calle & Niklas) när vi genomgår varsin hårtransplantation på Akacia Medical.

Vi kommer berätta om när och hur våra egna håravfall tog sin början. Vi kommer delar med oss av metoder vi har provat för att förhindra förfallet och jobbiga känslor vi har tampats med genom åren.

Dessutom intervjuar vi specialister inom hårkirurgi samt träffar män som själva har genomgått ett ingrepp hos Akacia Medical för att höra deras berättelser.

Vill du få en djupare inblick i hur det går till när man gör en hårtransplantation? Då är det här podden för dig! Vi lotsar dig genom varje steg. Från första konsultation till operation och så småningom slutresultat.

//www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/06/Niello_179-scaled-e1585512604585.jpg
//www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/06/Musikredaktionen_Cover_Calle_MASTER-e1585512683912.jpg

Niklas Grahn

32 år Stockholm
Under artistnamnet “Niello” har han fått dansgolv att gunga sedan 2013. Med över 50 miljoner streams på Spotify och låtar som Legenden, Vinden och senaste albumet Dhalia är Niello en av landets starkaste lysande stjärnor inom Svensk hiphop/pop

Calle Nilsmo

30 år Stockholm
Jobbar som programledare på radiostationen NRJ där han varje kväll leder det populära programmet “Musikredaktionen”. Tillsammans med Niklas driver han förutom HT-podden även podden “Pappa Och Sånt”.

Avsnitt #1

I det här avsnittet berättar vi om våra egna ”hår-resor”. Hur var det när vi upptäckte att vi drabbats av manligt håravfall. Vi berättar varför vissa män drabbas och vilka metoder vi själva har testat för att bromsa håravfallet.

Avsnitt #2

I det här avsnittet lär vi känna Firo Esmer, grundare av Akacia Medical. Han berättar om kliniken, hur ett ingrepp går till och svarar på frågor som:

  •   Hur man vet att man är en lämplig kandidat för att genomföra en HT?
  •    Vilka risker det finns med att göra en HT?
  •    Vad skillnaden är på FUE och FUT tekniken?
  •    Vilka verktyg som Akacia Medical använder?
  •    Hur man bör tänka när man gör sitt val av klinik?
  •    Vad en PRP behandling är för något?

Avsnitt #3

I det här avsnittet får du som lyssnar följa med dagen då vi utför våra hårtransplantationer på Akacia Medical. Vi berättar utförligt om dom olika stegen i ingreppen samt den närmaste tiden efter våra operationer.

Avsnitt #4

I det här avsnittet träffar vi Alexander D´Rosso.

Avsnitt #5

1 år senare

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical