Sveriges mest erfarna hårklinik

Vi alla vet att det är bra att ta hand om sitt hår, men dessvärre tar vi oss inte tiden alla gånger för att lägga en hårinpackning. Hur ofta tänker du på din hårinpackning vare dag? Tyvärr inte många som gör det och om vi har tur så använder vi det en gång i veckan. Men visste du att du får ut mycket mer av din hårinpackning om du lägger det i torrt hår? Enligt en dermatolog i NY som berättat att vi vanliga människor vi lägger vår inpackning i blött år. Men att vi istället borde applicera det i torrt hår för att göra det med effektivt.

Varför?

Jo om du vill få ut maximalt av din dyra hårinpackning så vill du inte konkurrera om utrymmet i håret. För det är nämligen så att i grund och botten så är ditt hår ganska så mättat med vatten redan när du blött ner håret och det kan därmed inte absorbera så mycket hårinpackning. Det betyder att din hårinpackning du lagt i ditt hår, är mer som en beläggning på håret än att faktiskt fukta håret på insidan.  Det är ganska så stort slöseri med tid och pengar.

Så testa att applicera din hårinpackning i torrt hår nästa gång! Det är en väldigt enkel förändring, men det kan göra en stor skillnad.

 

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical