Sveriges mest erfarna hårklinik

Att undvika att borsta håret är ett vanligt misstag som många gör för att dom tror att det kan påskynda håravfall. Faktum är att regelbunden skalp borstning har positiv inverkan på våra hår. En mjuk daglig borstning av skalp är både trevligt och avkopplande.

När du borstar skalpen

Är det som händer är att fett och sebum trycks ut från din skalp alla porer och de naturliga näringsämnen når ut till håret. Hårborstning bidrar även till en ökad blodcirkulationen och att lymfsystemet i hårbotten stöds. Med tiden så kommer mindre fett och sebum att extraheras från hårbotten, varigenom hårtvätten ofta kan försenas med en dag. Vilket många upplever dom väldigt positivt. Flertal upplever även håret börjar växa bättre.  

När du väljer en hårborste är det viktigt att du väljer en skonsam hårborste och så lägg gärna några extra kronor på den.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical