Sveriges mest erfarna hårklinik

Konsultation

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation för hårtransplantation. En konsultation är viktig för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Inför din konsultation så kommer du att få svara på några enkla frågor om din hälsa, denna information ligger sedan till grund för konsultationsmötet. Väl på konsultationen går vi igenom dina förutsättningar i lugn och ro.

Tekniken har gått framåt och vi erbjuder nu även långväga kunder online konsultation. 

Under konsultationen kommer det att finnas flera frågor att ställning till:
  • Ditt fysiska behov och dina eventuella begränsningar
  • Dina emotionella behov och din mentala inställning
  • Din oro
  • Dina förväntningar
  • Din budget
  • Din tid

Den konsultationsansvarige har ett omfattande samtal med patienten för att förstå dennes medicinska behov. Arbetet börjas med att utforma tillgängliga behandlingsalternativ enligt patientens specifika behov och önskemål. Det är mycket viktigt att identifiera exakt vad patienten vill göra.

Patienten får även fylla i ett medicinskt frågeformulär. Detta för att informera läkaren om eventuella risker eller förhållanden som kan vara nödvändiga att känna till inför operationen.

Även om de flesta ingrepp är av mindre karaktär kan läkaren vid behov behöva ta del av sjukjournaler, foton etc. För att underlätta denna process ber vi patienten att ta fram journaler, dokument eller foton i förväg.

Det är viktigt att veta och känna till patientens förväntningar på slutresultatet för att läkaren ska kunna avgöra om det önskade resultatet är uppnåbart. Det är viktigt att patientens förväntningar är i linje med vad som är realistisk och kan uppnås.

Därefter får patienten en offert på behandlingen och ett operationsdatum bestäms gemensamt.

Vid frågor angående operationen besvaras dessa av den konsultationsansvarige, antingen per e-post, via ett personligt besök eller per telefon.

Patienten betalar in ett förskott till Akacia Medical ABs bankgirokonto, därefter bekräftas operationen.
Resterande belopp betalas in 14 dagar innan operationen.

Boka din konsultation här

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical