VD:n har ordet

Vi är en klinik som har funnits i Sverige sedan 2011. Vi kom då vi såg och upplevde att detfanns ett glapp mellan patient och klinik. Flera parametrar spelade in.

1. Det var väldigt dyrt att genomföra en hårtransplantation i Sverige.

2. Kvalitéten var inte att jämföra med dem bästa i världen.

3. Garantier som var godtyckliga.

4. Patientkontakt som inte uppfyllde behovet.

 

Vi tyckte att det inte skulle behöva kosta så mycket med tanke på kvalitéten patienterna fick.

Vi menade på att vi skulle kunna erbjuda hårtransplantationer till under halva priset utan att tumma på kvalitéten samt dubbla antalet hårsäckar som då transplanterades av de andra klinikerna i Sverige. 

Att hitta ett operationsteam som genomför hårtransplantationer i världsklass var inte lätt men ”den som söker, hen finner!”. Mitt mål har alltid varit att bli bäst oavsett vad jag gör.

Vi är väldigt ärliga när det kommer till garantikonsultationer. Om patienten inte upplever att den har fått förväntat resultat så är det ganska enkelt att göra en bedömning genom att skanna hårbotten och räkna antal transplanterade hårsäckar. Att vara transparant och göra en bedömning tillsammans med patienten är viktigt när det kommer till förtroende.

Jag tillsammans med min personal ska vara tillgängliga för våra patienter. Både före, under och efter operationen. Det dyker upp frågor som patienter behöver få svar på och vi ska alltid kunna nås av våra patienter! 

Eftersom jag själv har genomfört en transplantation så försöker vi att ge alltid allt det som jag saknade. Det jag inte fick försöker jag ge till våra patienter.  

Firo Esmer

Firo Esmer

Verkställande Direktör