Sveriges mest erfarna hårklinik

Safir som är den senaste tekniken för att plantera hårsäckar med nålar och har en diameter på endast 0,6 mm, vilket är mindre än branschstandard på 0,9 mm.

På så vis så kan vi ge våra patienter ett ännu bättre resultat på sin hårtransplantation och en ännu tätare placering av hårsäckarna. Inga skalpeller används vid denna metod och hårsäckar utvinns genom specialnålar (punscher).

FUE-metoden är bästa metoden för hårtransplantation och ger en högre precision och mindre vävnadsskador än om man arbetat med en ”penna” som trycker ner hårsäckarna.

Lutningen på hårsäckar, djupet, utvinningen av hårsäckarna att hänger samman med resultatet och överlevnadsgraden av de flyttade hårsäckarna. Slutresultatet som kan ses efter 12 månader. Du kan få en ny hårlinje som inte ens din frisör kan se är skapad av våra hårtekniker.

 

Visste du att en hårtransplantation är den enda permanenta metoden för att få ytterligare hårväxt på kala områden?

 

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical