Höga vikar

Höga vikar är  vanligt att behandla när det gäller håravfall och är ofta det många patienter stör sig på.  Faktum är att fylla i sina vikar är det mest vanligaste behandlingen vi gör på kliniken. Det är ett lite mer enklare ingrepp än en vid en full hårtransplantation då det flyttas färre hårsäckar. Det ger därmed kortare konvalescens.

Hårsäckarna vid hårfästet och vikarna är oftast lite mer känsliga än hårsäckarna baktill huvudet som är genetiskt kodade att inte ramla av, det är därför vikarna ofta är ett mer utsatt område men vart man tappar håret först är individuellt. Många som drabbas av aggressivt håravfall i tidig ålder upplever att tunnheten/avsaknad av hår påverkar deras självkänsla negativt. Den nya frisyren minskar ansiktsinramningen och möjligheterna att variera frisyrer.

Fylla i höga vikar

Med hjälp av FUE-metoden kan vi med manuellt precisions arbete fylla i vikarna och återskapa symmetrin och proportionerna i ansiktet. Resultat är ett naturtroget hårfäste med hög täthet utan några ärr. Naturtroget hårfäste som harmoniserar med patientens ansiktes utseende. Det nya transplanterade håret i vikarna smälter naturligt ihop med håret på sidorna.

Med hårtransplantation i vikarna kan du få återskapa hårfästet du än gång hade hade!

 

Före- och efterbilder på hårtransplantation av höga vikar

höga vikar

Här kan vi se en patient som har flyttat 2500 hårsäckar för att fylla ut sina höga vikarna och delvis i fronten, här var det förlusten av hår i vikarna som störde honom mest.

Se våra priser på att fylla i vikar