Microbladning ögonbryn

Har du saknar dina ögonbryn den fyllighet du önskar. Så kan microbladning av ögonbryn vara ett bra alternativ till ögonbrynstransplantation. Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på sminka dig. Har du avsaknad av hår helt att transplantera till ett par nya ögonbryn så kan  microblandning ge dig ett Semi-permanent alternativ.

Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på sminka dig.

Ögonbrynen betyder mycket för våra ansikten då det är det som visar våra känslor tydligare.

Microbladning Ögonbryn

Microblading innebär att man tatuerar/pigmenterar in strå för strå på ögonbrynen. Man kallar det också kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. en 3D tatuering som ger dig fylliga och realistiska ögonbryn.

En av dom mest avancerade teknikerna är PhiBrows microblandning och är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln. Phibrows är världsledande inom microblading och formar bryn utefter just ditt ansikte.

Färgen väljs utefter de egna brynhåren. Vill du ha en mörkare färg bör du färga dina egna strån senast 1 vecka innan.

Så här går det till:

Din behandlare skapar små linjer lika hårstråna som ögonbryn naturligt består av, genom att skära smp streck i huden och för in färg i snittet. Den här tekniken går inte lika djupt som vanliga tatueringar och därför håller resultat inte heller lika länge.

Här kan du göra microblading stockholm.