Hur Jennie fick tjockare hår med hjälp av PRP, efter ett långvarigt bruk har löshår

När Jennie kom till oss på Akacia Medical berättade hon att hon nyligen gjort en Nail hair hårförlängning och att hon fått betydligt tunnare hår än innan och ville därför testa att göra en kur med  PRP för återfå hårets ursprungliga tjocklek.

Jennie: Jag hade haft löshår till och från i 10 år och det var som ett beroende för mig. Sista hårförlängningen kändes tightare än vanligt i hårbotten och spände rejält. När det väl var dags att ta ut löshåret efter 3 månader så föll flera händer med hår ut från hårbotten med rötterna.

Det var svårt fästa nytt löshår, då det var så glest i hårbotten och det kändes som om håret inte riktigt växt ut i hårbotten även under alla åren jag haft löshår permanent isatt. Nu var botten nådd, hårrötterna behövde få boost och den onda cirkeln brytas med löshår.

Hur snabbt märkte du resultat?

Jag märkte resultat redan efter 3 veckor. Det började komma stubb i hårbotten ganska så direkt, jag var så lyckligt. Jag gjorde en kur på 3 gånger och har sedan har jag touchat upp några gånger under mer stressiga perioder. Just stress kan verkligen påverka håret känner jag.

Hur kändes behandlingen?

Jag fick start bedövning i hårbotten så att det enda som kändes var själva bedövningssticken, behandlingen var snabbt över på en mindre än en halvtimme. Jag är jätte nöjd med resultatet och är glad att det rörde sig om tillfälligt håravfall!