Sveriges mest erfarna hårklinik

Vi på Akacia Medical är medlemmar i ISHRS – The International Society of Hair Restoration Surgery. Här träffas branschfolk och tar del av det senaste inom hårtransplantation kirurgi.

ISHRS är en internationellt ideellt medicinskt förening som består av över 1 100 medlemmar som representerar 70 länder alla dedikerade till att offentliggöra de högsta standarderna för medicinsk praxis och medicinsk etik. 

ISHRS

Medlemskategorier inkluderar: medlem, associerad medlem, forskare, invånare och kirurgiska assistenter. År 1993 infördes en renässans inom hårtransplantations kirurgi av ISHRS. Där det tvärvetenskapliga, internationella medlemskapet i ISHRS är en kritisk massa för innovation inom hårtransplantations kirurgi.

ISHRS ägnar sig åt att uppnå utmärkta resultat för patienten genom att främja de högsta standarderna för medicinsk praxis, medicinsk etik och forskning inom den medicinska hårreparation industrin.

MISSION: ISHRS ägnar sig åt att uppnå högsta kvalitet inom medicinska och kirurgiska resultat genom att främja medlemsutbildning, internationell kollegialitet, forskning, etik och allmän medvetenhet.

Vi på Akacia Medical har deltagit på flertal av ISHRS kongresser och håller oss alltid ajour med det senaste inom hårtransplantation. Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller hårtransplantationer tekniker och erbjuda högsta möjliga kvalité.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical