Sveriges mest erfarna hårklinik

Är du trött på att uppleva håravfall och inte se några resultat av traditionella hårväxtbehandlingar? Om så är fallet, kanske du vill prova den senaste hårrestaureringstekniken: Hydrafacial Keravive. Denna innovativa behandling är designad för att främja hårväxt och återställa hårbottens hälsa med hjälp av en unik kombination av rengörings-, exfolierings- och återfuktningstekniker.

Håravfall kan vara en jobbig upplevelse för både män och kvinnor. Enligt American Academy of Dermatology Association upplever uppskattningsvis 80 miljoner amerikaner håravfall, vilket kan orsakas av genetik, ålder, hormonella förändringar, stress och vissa medicinska tillstånd.

Även om det finns olika behandlingar tillgängliga för att förhindra eller bromsa håravfall, såsom lokala lösningar, orala mediciner och hårtransplantation kirurgi, är dessa alternativ inte alltid effektiva för alla. Det är där Hydrafacial Keravive kommer in som en potentiell lösning för dem som kämpar med håravfall.

Vad är Hydrafacial Keravive?

Hydrafacial Keravive är en unik hårrestaureringsbehandling som använder patenterad teknologi för att rengöra, exfoliera och återfukta hårbotten, främja hårväxt och återställa hårbottens hälsa. Denna behandling omfattar tre steg, inklusive:

  • HydraFacial Vortex Cleansing: Detta steg använder en speciell enhet som levererar en kontrollerad ström av vatten för att rengöra hårbotten från orenheter, döda hudceller och överflödigt talg.
  • Keravive Peptide Complex Solution: Detta steg involverar applicering av en egenutvecklad blandning av peptider, tillväxtfaktorer och proteiner i hårbotten för att ge näring och stimulera hårväxt.
  • HydraFacial CTGF (Connective Tissue Growth Factor): Detta sista steg innebär att tillföra ett serum till hårbotten för att främja kollagenproduktion, förbättra hårbottens hälsa och förbättra hårväxten.

Hur fungerar Hydrafacial Keravive?

Hydrafacial Keravive fungerar genom att förbättra hårbottens hälsa, vilket är viktigt för att främja hårväxt. Hydrafacial Keravives trestegsprocess riktar sig mot grundorsaken till håravfall genom att:

  • Rengör hårbotten från orenheter och döda hudceller som kan täppa till hårsäckar och hämma hårväxten.
  • Tillför viktiga näringsämnen till hårbotten för att ge näring och stimulera hårväxt.
  • Främjar kollagenproduktion, vilket stärker hårsäckarna och förbättrar hårbottens hälsa.
  • Främjar hårväxt: Hydrafacial Keravive främjar hårväxt genom att stimulera blodcirkulationen och ge viktiga näringsämnen till hårbotten.
  • Förbättrar hårbottens hälsa: Behandlingen förbättrar hårbottens hälsa genom att ta bort orenheter och döda hudceller, minska inflammation och främja kollagenproduktion.

Vem är en bra kandidat för Hydrafacial Keravive?

Hydrafacial Keravive är lämplig för personer som upplever håravfall, tunt hår eller en torr och kliande hårbotten. Den är också lämplig för personer som vill förbättra den övergripande hälsan och utseendet på sin hårbotten och hår.

Hur snart kommer du att se resultat från Hydrafacial Keravive?

Individuella resultat kan variera, men många individer rapporterar att de ser märkbara förbättringar i hårbottens hälsa och hårväxt inom några veckor efter den första behandlingen. Optimala resultat uppnås vanligtvis efter flera behandlingar under flera månader.

Hur länge håller resultatet av Hydrafacial Keravive?

Resultaten av Hydrafacial Keravive kan pågå i flera månader, men individuella resultat kan variera. Det rekommenderas att genomgå flera behandlingar för optimala resultat, och underhållsbehandlingar kan krävas för att bibehålla resultaten.

 

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical