Sveriges mest erfarna hårklinik

Läkemedel mot håravfall

Det finns många mediciner och Läkemedel mot håravfall och vissa är bättre än andra. I många fall kan en kombination av läkemedel mot håravfall och behandling vara bästa kombinationen för patient.

Minoxidil är ett liniment som man applicerar i hårbotten. Beroende på i vilken fas av håravfallet man är, verkar det olika bra. Ju tidigare du börjar desto bättre. Men man måste vara ihärdig, vara förberedd på ett eventuellt initialt ökat håravfall och fortsätta – slutar man så försvinner effekten.

Tyvärr så är att så att  innan man lägger märke till att man blivit tunnhårig så har många hårsäckar hunnit dö. Därför kan du aldrig få sitt ungdoms hår tillbaka. PRP och Minoxidil bromsar fortsatt håravfall och förstärker det befintliga håret och de svagare hårsäckarna så att de börjar producera bättre hår igen. Det finns även ett läkemedel som heter Propocia. Läkemedel för håravfall som ovan nämna är för män som upplever håravfall pga THC.

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical