Följ Alex resa till ett tjockare hår

Att behöva känna att håret blir tunnare och tunnare är inget något alla är är bekväma med. Den kända Dj:n Alexander d´Rosso utförde för några månader en hårtransplantation hos oss på Akacia medical. Han ville slippa sina hårproblem som han en längre tid mått dåligt över och vill nu uppmuntra andra som känner samma sak att göra något åt sina problem, vad det än nu vara.

Vi kommer skriva lite mer om detta längre fram och visa upp Alex fina slutresultat.

Jag hoppas jag kan inspirera er som har en möjlighet att förändra de ni mår dåligt av, att våga ta steget!” skriver han.

Efter flera år av ångest beslutade jag mig för att ta tag i problemet som jag mått väldigt dåligt över”. skriver Alexander d’Rosso i ett inlägg på sin Instagram.

Slutresultat kan man se 12 månader efter ingrepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *