Följ Alex resa till ett tjockare hår

Att behöva känna att håret blir tunnare och tunnare är inget något alla är är bekväma med. Den kända Dj:n Alexander d´Rosso utförde för några månader en hårtransplantation hos oss på Akacia medical. Han ville slippa sina hårproblem som han en längre tid mått dåligt över och vill nu uppmuntra andra som känner samma sak att göra något åt sina problem, vad det än nu vara.

Vi kommer skriva lite mer om detta längre fram och visa upp Alex fina slutresultat.

Jag hoppas jag kan inspirera er som har en möjlighet att förändra de ni mår dåligt av, att våga ta steget!” skriver han.

Efter flera år av ångest beslutade jag mig för att ta tag i problemet som jag mått väldigt dåligt över”. skriver Alexander d’Rosso i ett inlägg på sin Instagram.

Slutresultat kan man se 12 månader efter ingrepp

6 Reviews

  1. Hej, Alex fick 3500 hårsäckar/ Med vänliga hälsningar Firo på Akacia Medical

 1. Gjorde han operationen hos er i Sverige eller gjorde han den hos eran klinik i Turkiet?

  1. Hej, tack för din fråga. Alex gjorde sin hårtransplantation på vår klinik i Vällingby. Utöver det utfördes 6 Prp-behandlingar för maximera hårtillväxt!

 2. Han hade ju redan hyfsat mycket hår innan transplatationen. Är det alltså möjligt att göra när man har så mycket hår kvar?

  1. Hej tack för din fråga. Absolut, Alex hade lite tunnare hår framtill, något som kanske inte var något som andra i omgivningen tänkte på eller såg. Ibland behöver man kika närmre på densiteten av hårstrån. Allt är relativt när det gäller “tunt hår” och vad man en gång haft i tjocklek påverkar.

   Vill du ha hjälp att bedöma ditt hår och dina möjligheter är du välkommen att maila in en bild eller komma på en gratis konsultation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *