Sveriges mest erfarna hårklinik

Att behöva känna att håret blir tunnare och tunnare är inget något alla är är bekväma med. Den kända Dj:n Alexander d´Rosso utförde för några månader en hårtransplantation hos oss på Akacia medical. Han ville slippa sina hårproblem som han en längre tid mått dåligt över och vill nu uppmuntra andra som känner samma sak att göra något åt sina problem, vad det än nu vara.

Jag hoppas jag kan inspirera er som har en möjlighet att förändra de ni mår dåligt av, att våga ta steget!” – Alex

Efter flera år av ångest beslutade jag mig för att ta tag i problemet som jag mått väldigt dåligt över”. skriver Alexander d’Rosso i ett inlägg på sin Instagram.

 

 

Ser mer videos på vår Youtube kanal

  1. Hej, tack för din fråga. Alex gjorde sin hårtransplantation på vår klinik i Vällingby. Utöver det utfördes 6 Prp-behandlingar för maximera hårtillväxt!

  1. Hej tack för din fråga. Absolut, Alex hade lite tunnare hår framtill, något som kanske inte var något som andra i omgivningen tänkte på eller såg. Ibland behöver man kika närmre på densiteten av hårstrån. Allt är relativt när det gäller ”tunt hår” och vad man en gång haft i tjocklek påverkar.

   Vill du ha hjälp att bedöma ditt hår och dina möjligheter är du välkommen att maila in en bild eller komma på en gratis konsultation.

 1. Hej! Jag har de senaste månaderna haft panik och denna lösning börjar kännas mer och mer intressant. Har ju sett när Alex var med i ” Ex on the beach” och hans hår där ser helt perfekt ut. Hur mycket kostar denna behandling allt som allt med samtliga besök? Och när finns möjligheten att komma förbi er och få en mer detaljerad beskrivning hur man ska gå tillväga?

  1. Hej, tack för din kommentar. Du är varmt välkommen förbi oss på en gratis konsultation så kan vi se vad vi kan göra för dig. Det är nämligen väldigt individuellt vad det kostar med en HT, tex så gjorde Alex 3500 grafts och det kostar 70 000 kr. Men vi håller med dig, det blev riktigt fint.
   Du kanske inte behöver samma mängd. Ring oss på 08-53 33 00 02 så ska vi se till ge dig första lediga tid.

 2. Jag har gjorde hårtranspation hos dem och jag är jätte glad. Jag är stolt över mig att jag har tagit bästa beslut. Jag gjorde operation för 5 månader sedan. Jag vill tack Firo han är bästa !
  Abdinasir Mohumed

  1. Hej, vad glad jag blir att höra från dig och vad härligt att du är nöjd!
   Ibland kräver visa beslut en längre betänketid, men bättre sent än aldrig.

   Med vänliga hälsningar Firo på Akacia Medical

 3. Hej, jag är 18 år gammal och jag lider av ärftlig håravfall. Mitt hår känns rätt så tunn och hårytan krymps med att sidorna börjar växa inåt. Just nu vet jag inte hur jag ska till väga , men tanke på att jag är rätt så ung. Rekommenderar ni att jag ska utföra en hårtransplantation?

  1. Hej, tack för din fråga. Vi rekommenderar dig att komma på en kostnadsfri konsultation så kan vi fastställa om det rör sig om ärftlig håravfall och vilka lösningar som är bäst för dig. Många går och funderar länge över sitt hår och det finns många lösningar, ibland kan det röra sig om tillfälligt håravfall pga medicin etc. Maila oss gärna på info@akaciamedical.com eller boka direkt här:https://www.akaciamedical.com/boka-konsultation/

   Med vänliga hälsningar/ Jennie

16 kommentarer I detta ämne:

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical