Har du haft turen att ha ett vitalt, glänsande och fylligt hår som dessutom ser mjukt och slätt ut som nästintill sköter sig själv? Inte? Istället så kanske du fönar och stylar ditt hår och slösar bort din värdefull tid till förbannelse? 

Rätt klippning för din hårstruktur 

Den trendigaste frisyren just nu kan många gånger kräva alldeles för mycket av din tid. Det är en av största anledningen att håret aldrig ser lika bra ut som när du precis lämnat frisörstolen. Just vid det tillfället så känner du dig odödligt, håret är på topp livet leker. Men så fort när första tvätt är gjord får du aldrig den frisyren åter och det är inte så roligt.

Kanske det beror på att saknar kunskapen hur man stylar hår, har de rätta hårprodukterna, eller att frisyren du valt inte passar din hårstruktur. Att ha en frisyr som inte är helt fulländad är det många som känner igen sig i. Faktum är att du kan utan ha vetat om gått runt i fel frisyr i hela ditt liv, precis som 78 % kvinnor går runt i fel bh-storlek. 

Det är en lättskött frisyr du vill åt

Med en lättskött frisyr kommer du uppleva hur mycket enklare ditt liv blir. Vill du uppnå en lättskött frisyr bör du undvika de allra billigaste frisörerna. Du behöver hitta en frisör som kan bemästra de mer avancerade klippteknikerna där håret balanseras genom en speciell sekvens av skärvinklar och blir sålunda nästan viktlös och ett sker med aerodynamisk tänk.

Kort och gott, du vill ha en frisyr anpassad efter dina hårs förutsättningar. Då får du får mer en bara en ”bara” en bra frisyr. Det positiva är att du kommer kunna skära ner på onödiga stylingprodukter och värmeverktyg och fokusera på att ha ett fint naturligt hår. Ditt hår kommer tacka dig, naturligt är alltid det bästa för våra hår som mår bäst då! 

Fördelar du kommer uppleva:

  • Hårvolymen och formen kan påverkas positivt
  • Inget mer slickat hår
  • Perfekt hårfrisyren – utan mycket styling
  • Mjuk, silkeslen och glänsande hår
  • Välbefinnandet ökar
Me Akacia Medicalilla tarjoamme hiustensiirtoja, verihiutaleiden hoitoja ja karvanpoistoa klinikoillamme Tukholmassa ja Istanbulissa. Meillä on pitkä kokemus hiustensiirrosta ja annamme toiminnallemme aina takuun. Lue lisää meistä

Ottaa yhteyttäArvostelut

Kaikki reco.se-sivuston arviot ovat aitoja ja tarkistettu pankkitunnuksilla. https://www.reco.se/akacia-medical