Sveriges mest erfarna hårklinik
https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/05/Mitt-projekt-21-1-200x200.png
Hårtransplantation
https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/05/Mitt-projekt-22-200x200.png
PRP behandling

Vi på Akacia Medical är stolta över att erbjuda en rad olika behandlingar som kan hjälpa dig att se och känna dig på ditt bästa sätt. Hos oss hittar du allt från hårtransplantationer till hårborttagning, oxyhelp, refit och cm slim.

Vi är här för att hjälpa dig att uppnå dina mål och få ut det mesta av ditt utseende och hälsa. Vårt erfarna och kunniga team av specialister kommer att skräddarsy en behandlingsplan som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder konsultationer på kliniken i Stockholm eller Istanbul. Det finns också möjlighet att utföra konsultation via telefon, så att du kan känna dig bekväm och trygg i ditt beslut att boka en behandling hos oss.

Hos Akacia Medical strävar vi efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi är stolta över att kunna erbjuda högsta kvalitet på våra behandlingar och tjänster, samtidigt som vi gör allt vi kan för att säkerställa att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under hela processen.

Så oavsett om du är intresserad av att boka en hårtransplantation, en hårborttagning, en session av oxyhelp, refit eller cm slim, så är vi här för att hjälpa dig att ta det första steget.

https://www.akaciamedical.com/wp-content/uploads/2023/05/121316550_m_normal_none-600x500.jpg
Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

KontaktRecensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical