Sveriges mest erfarna hårklinik

1. Du gör för lite forskning innan din hårtransplantation.

Stressen över att man tappar hår gör att man oftast faller ner i en fallgrop där man inte gör förarbetet tillräckligt bra, därför väljer man oftast första bästa klinik. De tre första resultaten i Google är köpta resultat där vad som helst kan synas, därför är före och efterbilder samt recensioner något att kika på i första hand innan man väljer klinik för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

2. Man är fokuserad enbart på kostnader.

En hårtransplantation är inte billig. Även om FUE- numera är standard i branschen, så kan de slutliga kostnaderna variera från en klinik till en annan. Det är lätt att gå på ett billigare alternativ, men i slutändan är det kanske inte det perfekta valet för dig. Tänk på att det kirurgiska ingreppet kommer att påverka hur du ser ut resten av ditt liv, Det är inte klokt att lägga sig under kniven på en inkompetent kirurg när man letar efter billiga tjänster.

3 Glömmer att se över om hårkliniken är medlemmar i någon professionell organisation.

En vanlig fallgrop som patienter gör är att inte genomföra en bakgrundskontroll av kirurgen.Viktigt att se över är om kliniken är medlem i någon professionell organisation. Vi på Akacia medical är medlemmar i International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) och är en global icke-vinstdrivande medicinsk förening och den ledande auktoriteten inom håravfallsbehandling och restaurering. Med mer än 1 000 medlemmar i 70 länder över hela världen, är ISHRS dedikerade till att uppnå excellens i patientresultat genom att främja de högsta standarderna för medicinsk praxis, medicinsk etik och forskning inom den medicinska hår restaurering industrin.

4. Kollar inte om kliniken använder sig av den senaste tekniken.

Tänk på att kolla upp om kliniken har den senaste utrustningen och instrumenten. De enheter som används kan variera beroende på vilken teknik som används.

5. Du tar kliniken närmast ditt hem.

Ibland kan det vara värt att resa för att få håret fixat, närmast är inte alltid bäst.

 

Vi på Akacia Medical erbjuder hårtransplantationer, trombocyt behandlingar och hårborttagning på våra kliniker i Stockholm och Istanbul. Vi har lång erfarenhet av att transplantera hår och lämnar alltid garanti på våra operationer. Läs mer om oss

Kontakt
Recensioner

Alla recensioner på reco.se är riktiga och verifierade med Bank ID. https://www.reco.se/akacia-medical