Stockholm

Strax utan för centrala Stockholm finner du vår toppmoderna hårklinik i Vällingby Centrum. Här kan du få hjälp med planerandet och utförandet av din hårtransplantation!
Akacia Medical var pionjärerna som fick hårtransplantationer att bli något gemene man/kvinna kunde har råd med. Tidigare kostade en hårtransplantation ca 100 000kr och var väldigt dyrt. Med tiden har andra kliniker sänkt sina priser, ingen konkurrera med vårt pris och erfarenhet på hårtransplantationer. Vi har sedan starten 2001 utfört flest hårtransplantationer i Sverige och tillsammans har våra läkare har erfarenhet över 9000 operationer.

 

Konkurrenskraftiga priser

Våra lokaler ligger inte mitt Stockholm, för patienterna innebär det: bättre priser, kortare väntetid. Det är enkelt att ta sig till våra lokaler både med tåg och buss. För dem som kommer med bil finns lättillgängliga parkerings möjligheter. Vi har flera operationssalar och utför hårtransplantationer även på helger för patienternas bekvämlighet.
Vi har valt att stationera oss lite utanför city där hyrorna är lägre för att ge bästa pris till våra kunder utan att tumma på kvalitén.

Konsultation på distans

Om du inte bor i Stockholm så kan vi självklart ha en konsultation via mail och telefon samt videosamtal för att se om du är en lämplig kandidat för en hårtransplantation och göra en preliminär bedömning samt ge ett kostnadsförslag.

 

Hitta till vår klinik

Bil: Vällingby Centrum ligger i nära anslutning till väg 275, endast ca 15 minuter från centrala Stockholm. Längs Kirunagatan/Ångermannagatan och Åregatan/Ångermannagatan tar du dig lätt fram till våra parkeringsgarage som tillsammans erbjuder 2100 p-platser. Det finns självklart p-platser för rörelsehindrade på samtliga plan i båda garagen i direkt anslutning till utgångarna mot Ångermannagatan där vi har vår klinik. Du får dessutom stå här gratis i fyra timmar, utan varken p-skiva eller p-biljett.

 

Kommunalt: Med tunnelbanans gröna linje är det enkelt och smidigt att ta sig till kliniken, den stannar praktiskt taget mitt i Vällingby centrum. Om du istället åker buss har du flera busslinjer att välja mellan; 115, 116, 118, 158 och 199. Väl framme är det mindre än 5 minuter gång till vår klinik.

Vi har även andra behandlingar som:

 

Ingen i Sverige kan konkurrera med oss om erfarenhet. Akacia Medical är oberoende part som förmedlar och även ser till att upprätthålla patienträttigheter.

Vi lämnar alltid garanti på våra hårtransplantationer!

Välkommen på en gratis konsultation!