Hårtransplantation Turkiet (Istanbul)

En del patienter väljer att göra sin hårtransplantation i Turkiet och kombinera med lite semester.
Vi förmedlar hårtransplantationer till en klinik Istanbul som vi har ett tätt samarbete med. Genom välja göra sin hårtransplantation via oss i Turkiet får man lägre priser, men även tryggheten med våra garantier. Vår klinik i Sverige har bra priser så många patienter väljer att utföra sin hårtransplantation här hemma i Sverige.

För patienter som åker med andra företag eller åker på egna resor till Turkiet. 

Själva operationen i utlandet kan ofta tyckas vara billigare men eftervården kan bli riktigt dyrt här hemma i Sverige. Alla hårtransplantationskliniker rekommenderar PRP som en del av eftervården. Vi på Akacia Medical rekommenderar 5 stycken PRP behandlingar efter en operation. Då PRP behandlingar är mycket dyra så burkar många tyvärr välja att inte göra välbehövliga PRP behandlingar. Hos oss på Akacia Medical får patienter mycket förmånliga priser på PRP efter en operation hos oss, oavsett om operationen genomförs i Sverige eller i Turkiet.

Hårtransplantation i Turkiet via oss

Akacia Medical lämnar garanti på sina hårtransplantationer som görs i Turket! Inget annat sjukhus eller klinik i Turkiet lämnar garantier. De kan säga det muntligt men skulle inte skriva på avtal som binder dem som du får om du går via oss. Det är en stor trygghet för dig som patient.

Akacia Medical är ett svenskregistrerat företag. All betalning sker i Sverige till skillnad andra researrangörer där betalning sker i Turkiet. När betalning sker i Turkiet blir det svårt att hävda sig om fel skulle uppstå.

Hur många dagar behöver man vara i Istanbul?

För hårtransplantation behöver man vara i Istanbul i fyra dagar men tre nätter.
Dag 1 ankomst
Dag 2 operation/hårtransplantation
Dag 3 efterkontroll
Dag 4 hemresa

Har ni en egen klinik i Turkiet eller vem är det ni samarbetar med?

Svar: Vi samarbetar med flera kliniker eftersom vi har handplockat vårt operationsteam från olika kliniker. Vi samarbetar med flera utav klinikerna vi har hämtat personal ifrån.

Görs uppföljning i Sverige?

All uppföljning görs i Sverige oavsett om man har gjort sin hårtransplantation i Sverige eller Istanbul.

 

hårtransplantation turkiet